projects

Products & services

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. maakt bruggen tussen ondernemers en stimuleert kruisbestuiving. Hier vind je een overzicht van onze projecten en services. Laat je inspireren en innoveer samen met onze creatieve community.

ONS AANBOD VOOR KMO'S

Als verbindingsplatform maken we de connectie tussen creatives en het bredere bedrijfsleven.

Image
TEDxAntwerp Salon - Shruti Mehta

Innovatie & Matchmaking

Heeft jouw bedrijf een innovatieve sprong nodig? Of zoek je naar een boost bij het ontwikkelen van een sterke businessstrategie, het lanceren van een nieuw product, of het bereiken van de juiste doelgroep?

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. helpt je door je te verbinden met de juiste creatieve expert uit ons uitgebreide netwerk. 

Meer weten?

Image
TEDxAntwerp Salon: The Power of Design

TEDxAntwerp Salon: The Power of Design

Tijdens een exclusief diner met TED talks zet ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. jaarlijks 100 bedrijven en organisaties aan tafel met toonaangevende ontwerpers.

Het evenement zet Antwerpen op de kaart als sterke creatieve regio, versterkt de connecties tussen creatieve ondernemers en het bredere bedrijfsleven en zorgt voor kruisbestuiving tussen sectoren.

De kracht van design ontdekken?

Image
Innovatietraject

Innovatietrajecten

Via de innovatietrajecten laat ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. bedrijven en organisaties op een laagdrempelige manier kennis maken met creatieve innovatiebureaus. Met de juiste begeleiding binnen een duidelijk afgebakend traject, matchen we hen met de juiste creatieve
partner om samen te werken aan innovatieve oplossingen voor hun bedrijf.

Innoveren als bedrijf?


ONS AANBOD VOOR DE CREATIEVE COMMUNITY

 

Image
APBC Community

Online & Offline community

De belangrijkste motor achter ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.? Dat is onze community! Wil jij mee de kracht van de Antwerpse creatieve sector uitdragen? Word dan deel van de community.

We organiseren geregeld events waar we mensen samenbrengen om kennis te delen, te inspireren, dialoog te openen, of gewoon om elkaar op een informele manier te ontmoeten.

Meedoen?

Image
TINC Fest

TINC Fest

TINC Fest is een initiatief van AP Hogeschool, gesteund door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. Een inspirerende avond met een focus op innovatie in de creatieve industrie.

Op het programma: boeiende lezingen, prikkelende inspiratiesessies en constructieve dialogen op maat van de next generation pioniers in technologie, innovatie en creativiteit.

Let's Tinc together?

Image
Buzzkruit

Buzzkruit

BUZZKRUIT is een jaarlijks jobevent voor studenten in productontwikkeling en service design, georganiseerd in samenwerking met De Winkelhaak en het Service Design Network.

Elk jaar krijgen zo'n 100 laatstejaarsstudenten van verschillende ontwerpopleidingen de kans om tijdens korte speeddates zich te presenteren aan potentiële werkgevers.

Buzzwhat?

 


JE KENT ONS OOK VAN:

AWARD WINNING DESIGNERS

Image
AWD


ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. brengt met de Award Winning Designers jaarlijks alle prijswinnende ontwerpers uit de provincie Antwerpen bij elkaar en laat zien wat deze regio aan kwaliteit te bieden heeft. 

 

Hire a Creative

Image
Hire a Creative


Hire a Creative is een online netwerkevent dat opdrachtgevers in contact brengt met het juiste creatieve bureau of freelancer. Door middel van een laagdrempelig concept, waarbij creatives hun offerte uploaden en opdrachtgevers meetings kunnen inboeken   via een eenvoudig systeem, stimuleren we samenwerking en ondersteunen we creatieve professionals bij de prospectie van nieuwe klanten.

Build. Create. Innovate.

Image
Build Create Innovate


De bouw- en creatieve sector slaan de handen in elkaar. Dit innovatietraject voor de bouwsector organiseerden we samen met KAMP C, en matchte bouwbedrijven met een innovatievraag aan de juiste creatieve experts.

Creatieve expertise geeft ondernemingen in de bouw een boost en helpt hen te excelleren, zich te onderscheiden van anderen en competitief te zijn en blijven.

Sprekersacademie

Image
Sprekersacademie


Van 2016 tot 2021 organiseerde ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. de Sprekersacademie: een intensief opleidingstraject van twee maanden, gericht op het verbeteren van sprekersvaardigheden bij creatieve ondernemers in de Antwerpse regio. Het doel: de transformatie van geïmproviseerde babbel naar mind-blowing talk die nog lang nazindert bij het publiek.