Community

De creatieve sector is zo sterk als haar community van ondernemers

De belangrijkste motor achter ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.? Dat is onze community! Wil jij mee de kracht van de Antwerpse creatieve sector uitdragen? Word dan deel van de community.

EVENTS

Image
APBCevents

 

We organiseren geregeld events waar we mensen willen samenbrengen om kennis te delen, te inspireren, dialoog te openen, of gewoon om elkaar op een informele manier te ontmoeten.

Bekijk onze kalender om te zien wat er op het programma staat. Je vindt hier ook events en oproepen uit de sector.

ONLINE

Image
FBGroep

 

Onze Facebook community is dé plek voor en door creatieve professionals uit de regio Antwerpen. Hier kan je terecht met al je vragen, ideeën, ervaringen en activiteiten.

Met meer dan 3.000 leden vind je altijd wel iemand de jou kan helpen, inspireren of wil samenwerken. En omgekeerd!
 

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt in de creatieve sector? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Hierin delen we elke maand de beste verhalen over creatives, vind je een overzicht van aankomende events, en delen we belangrijk nieuws en oproepen uit de sector.

Ik ben

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is een verbindingsplatform dat de meerwaarde van de creatieve industrie wil uitdragen. Het platform is een open huis waar designers, bedrijven, onderwijs en overheid samen aan de virtuele & fysieke tafel schuiven. Bij ons kan je kennis delen of opdoen, projecten lanceren en anderen uitdagen of inspireren.

Je actief engageren in de sector zorgt ervoor dat je vraag of verhaal wordt gedeeld in een community van gelijkgezinde ondernemers. Jouw ervaringen kunnen iemand anders misschien helpen groeien. En omgekeerd. Collegialiteit maakt ons als sector sterker dan concurrentie.

Onze deuren staan voor jullie open. Maak er zeker gebruik van!