Build. Create. Innovate.

De bouw- en creatieve sector slaan de handen in elkaar.

Je bedrijf doen groeien gaat niet altijd vanzelf. Hoe kan jouw bedrijf omgaan met nieuwe digitale technologieën en bouwmethodes? Hoe spring jij op de kar van de energie- en klimaatdoelstellingen? Met het project Build. Create. Innovate. willen ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. en  Kamp C antwoord geven op deze vragen.

Build. Create. Innovate. bouwt een brug tussen de bouwsector en de creatieve professionals.

Dit project heeft als doelstelling om Kempense bedrijven actief in de bouwsector te sensibiliseren over de nood aan duurzame innovatie en te ondersteunen bij het versterken of behouden van hun concurrentiële positie binnen een snel veranderend en steeds internationaler economisch klimaat. Via cross-sectorale samenwerking met creatieve experten stimuleren we nieuwe vormen van ondernemerschap of intrapreneurship.

Acht mooie trajecten afgerond

Ondertussen is dit project afgerond en mogen we 8 straffe bouwbedrijven toevoegen aan ons lijstje van innovateurs! We matchten elk bedrijf aan een creatief bureau met de juiste expertise om diens innovatie-uitdagingen aan te pakken.

Iets voor jouw onderneming? We organiseren geregeld nieuwe trajecten.

Ontdek wat zo'n innovatietraject voor jouw onderneming kan betekenen en vraag een kennismakingsgesprek aan!

Meer informatie

Benieuwd met welke uitdaging de ondernemers bij Build. Create. Innovate. gestart zijn en hoe de trajecten zijn verlopen? We maakten een interviewreeks met alle deelnemers. Je vindt alle verhalen hier:


Dit project ontvangt steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) ten bedrage van 107.489 euro. Daarnaast krijgt Kamp C van de provincie Antwerpen 23.535 euro cofinanciering.

Het Build. Create. Innovate. project heeft een looptijd van 1 oktober 2020 tot en met 30 september 2022.

Image
BcI
Image
BCI