Jolien Wallenus - MIR°Я

MIR°Я is a creative branding house, helping businesses with their visual branding. Not just a regular branding, one that effectively connects and communicates how packed full of purpose your brand is.


Befferstraat 14
2800 Mechelen
Belgium

Image
Mirr - Branding house

Wie zijn jullie, en wat doen jullie?

MIR°Я is een branding house die ondernemers en KMO’s voorzien van een sterke visuele branding. Het is een weerspiegeling van wat er binnenin zit, maar ook van de (toekomstige) ambities. Het weerkaatst de waarden en reflecteert het verhaal, want sterke branding vormt de spiegel van je merk. Eén waarin je ideale klant(stiekem) zichzelf bekijkt, bewondert, herkent. Een merk onweerstaanbaar om naar te kijken, zuiver in haar reflectie en kloppend met het verlangen binnenin. Voel je het al?

Met welke vragen kunnen bedrijven jullie contacteren?

Bij ons kan je terecht voor een strategische totaalbranding. Weet jij waarvoor je zaak of onderneming staat, maar komt dit visueel nog niet zo over? Ben jij nog onvoldoende gepositioneerd of klopt het plaatje niet meer en ben je de huidige branding ontgroeid? Of trek jij niet de juiste klanten aan? MIR°Я geeft jou een sterke visuele branding die de spiegel vormt van je merk.

Wat onderscheidt jullie van andere bedrijven?

- Going the extra mile in strategie én uitvoering. Expect the unexpected. Bedrijven onderscheiden van de grijze massa.
- Veel meer dan alleen huisstijl, logo of een visuele vormgeving. Het is een visuele identiteit. Een merkbeleving. Het merkt komt tot leven.
- De ondernemer laten groeien: een spiegel voorhouden om echt diep te graven naar die waarden én daarna deze waarden volop te tonen aan de buitenwereld. Trots zijn op het product, de waarden en hoe zij werken als ondernemer/KMO.
- Door ook strategie erin te verwerken kijkt Studio Wal niet alleen naar de doelgroep, ook naar de klant zelf. Luisteren en kijken naar een manier van werken die ook past bij de klant.

Image
Mirr - Branding House