Golden Story

Een ecosysteem van strategen en storytellers.

Golden Story is an ecosystem of strategists and storytellers for impact driven organisations. We work towards profitable impact and impacful growth with organisations who develop solutions for today's challenges and tomorrow's society. For this, we focus on purpose, impactstrategy, future crafting and storytelling.


Wie zijn jullie, en wat doen jullie?

We zijn een ecosysteem van strategen en storytellers voor impactgedreven organisaties. 

Ben jij een impactondernemer van het eerste uur? Investeert jouw kmo vandaag al in duurzaamheid, maatschappelijke meerwaarde en goed bestuur? Of wil je daar morgen mee beginnen? Dan zorgen wij voor een rendabele impact en impactvolle groei!.

Daarvoor werken we aan een sterke purpose en maatschappelijke positionering, impactstrategieën, toekomstverkenning en authentieke, transparante storytelling die inspireert.

Met welke vragen kunnen bedrijven jullie contacteren? Wat is jullie corebusiness?

We werken graag met organisaties die positieve impact willen realiseren en een sterk duurzaamheidsverhaal willen brengen. 

We weten dat impact uitdagend en impactcommunicatie complex kan zijn. Hoe bouw je een toekomstbestendige organisatie? Hoe minimaliseer je je negatieve impact en maximaliseer je positieve? Hoe krijg je millenials en Gen Z op je kar? Hoe trek je talenten aan en houd je ze ook bij? Hoe engageer je je stakeholders? Hoe voorkom je green- en andere washings? Hoe vermijd je greenhushing? Hoe creëer je een aantrekkelijk toekomstbeeld voor je bedrijf en iedereen die ermee in aanraking komt? 

Op deze en veel andere vragen zoeken we samen naar het gepaste antwoord voor jouw organisatie. Dat doen we met 3 strategische modules (1 rond purpose en positionering, 1 rond impactstrategie en 1 rond toekomstverkenning) en unieke impact-storytelling. Ons doel? Rendabele impact en impactvolle groei.

Image
Golden Story

Golden Story gaat voor:

Een wereld waarin succes en positieve, maatschappelijke impact hand in hand gaan. Organisaties waarin groei en impact elkaar versterken.

En staat voor: 
Optimisme: Ja, de uitdagingen zijn groot! Maar wij zien ze als kansen om iets beters te bouwen. En de weg daar naartoe als een avontuur. Geen fatalisme. Geen angst of schuldgevoelens. Maar optimisme. If we put our hearts in it, if we get it right, there wil be a happy ending!

Vastberadenheid: Opgeven? Hell no! We denken niet dat het met de vingers in neus zal lukken. Maar we zijn toegewijd, hardwerkend, gedreven en niet (of toch moeilijk) knock-out te slaan. En we geloven dat het zo wél kan.

Flexibiliteit: Nee, we gooien onze agenda niet om op simpel verzoek (been there, done that, never again). We passen ons wel aan, aan snel veranderende contexten. We zijn inventief, creatief, hebben het lef om te falen, leren snel en durven van mening veranderen als de situatie dat vraagt. Il n'y a que les imbéciles qui ne changent pas d'avis, toch?

Toekomstgerichtheid: Oké, de boomers hebben het ons niet makkelijk gemaakt. Daar zijn we het mee eens. Maar we zijn gefocust op de toekomst. Visionair en gericht op wat mogelijk is. Dat is wat ons drijft. Niet dat wat vandaag misloopt.

Engagement: We ondernemen om de wereld beter te maken. Daar smijten we ons 100% voor. Met hart, ziel en hard werk. We engageren ons voor jouw succes. Je impact en je verhaal. Maar evengoed voor alles daarrond. Omdat we geloven dat we een verantwoordelijkheid en een rol te spelen hebben.