Galerie Charlie

Galerie Charlie is an online art gallery with a showroom in Mechelen that guides you through the process of finding that one piece of art that fits your personal taste, budget and interior style. Because life is simply too short to stare at empty walls.


Onze-lieve-vrouwekerkhof 3
2800 Mechelen
Belgium

Wie zijn jullie, en wat doen jullie?

Ik ben Hilke Charels en ik ben de oprichtster van Galerie Charlie, een online kunstgalerie met een ontvangstruimte in het centrum van Mechelen. Waar Galerie Charlie voor staat? Kunst op maat van je interieur en hedendaagse kunst toegankelijk maken voor een breder publiek.

Met welke vragen kunnen bedrijven jullie contacteren?

Op zoek naar een kunstwerk dat helemaal past bij de sfeer die jij met je bedrijf wilt uitstralen? Of ben je een interieurprofessional en heb je zelf niet de tijd om dat éne kunstwerk te vinden dat je project helemaal af maakt? Hit me up!

Wat onderscheidt jullie van andere bedrijven?

Voor veel mensen zijn klassieke galeries hoogdrempelig. Met Galerie Charlie wil ik àlle mogelijke drempels wegwerken. In eerste instantie door de prijzen transparant te maken. Bovendien is het aanbod aan hedendaagse kunst zodanig groot, dat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen zoeken. Daar help ik dan bij: ik ga met je in gesprek, analyseer je interieur, lichtinval en aanwezige kleuren en ga dan op zoek naar dat ene werk dat de ruimte helemaal af maakt. Bovendien zorg ik ook voor de levering en installatie. Zo ben je zeker dat er op de juiste hoogte een gat geboord wordt ;)

Image
Galerie Charlie door Sam Gilbert