Hoe start ik in product design?

In samenwerking met Flanders DC

Als je een designer bent die je eigen producten creëert en in eigen beheer wil verkopen, dan weet je dat er heel wat bij komt kijken. Hoe maak je jezelf zichtbaar in het designlandschap? Hoe zet je je onderneming op en hoe laat je ze groeien? Hoe ga je om met de uitdagingen en kansen die je tegenkomt? Om je hierbij te helpen, organiseert Flanders DC in samenwerking met ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. op maandag 18 maart een Start Lab speciaal voor jou. Dit is hét event voor startende ondernemers in de designsector die hun producten in eigen beheer willen verkopen.

De Winkelhaak
2060 Antwerpen

13:00 - 17:00

Je krijgt niet alleen een interessante introductie in de wereld van design, maar je hoort ook de verhalen van twee succesvolle designers. Zij vertellen je hoe zij hun producten hebben ontwikkeld en verkocht, en welke successen en valkuilen ze hebben ervaren.

Daarnaast krijg je de kans om actief te netwerken met andere designers die net als jij hun passie voor design willen delen. Je kunt tips en feedback uitwisselen, nieuwe contacten leggen en misschien zelfs samenwerken.

Dit is een unieke kans om je kennis en vaardigheden te vergroten en je netwerk te versterken.

 

Concreet

Dit event zal plaatsvinden op maandag 18 maart in De Winkelhaak in Antwerpen. 

Een ticket kost 15 euro (incl. btw) en is inclusief een exemplaar van Between the lines, jaarmagazine #6 van Flanders DC (ter waarde van 10 euro). 

Registratie is verplicht.

Pingpong: Tijdens de 1-op-1 pingpongsessie kan je met onze adviseurs en (mede)starters praten over allerlei ideeën en topics waarmee je zit. Een ideale gelegenheid om netwerken te leggen waaruit je leert, steunt, kansen en motivatie krijgt.

Het event is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Voor wie?

Dit event richt zich op ontwerpers die hun creaties ook realiseren en willen verkopen. Dit kunnen producten als meubelen, juwelen en grafische producten zijn. Het gaat om ontwerpers die minder dan drie jaar actief zijn.


Ben je al eerder naar een startersdag geweest? We heten je graag opnieuw welkom om tips en tricks uit te wisselen met andere ondernemers en vragen te stellen aan onze adviseurs.

Programma

13u00— 13u30: Ontvangst
13u30 — 14u00: Intro door Tom Suykerbuyk (design coordinator Flanders DC)
14u00 — 14u20: Getuigenis 1
14u30 — 14u50: Getuigenis 2
15u00 — 16u00: Pingpong x Flanders DC-adviseur of starter-deelnemer
16u00 — 17u00: Netwerking

De ticketverkoop vind je hier. Hou onze website of sociale mediakanelen in de gaten voor het volledige programma en meer informatie.

De Winkelhaak
2060 Antwerpen

13:00 - 17:00