APBCoffee x #HVDV24 Talks: Letterontwerpen

Met Jo De Baerdemaeker, Kaat Van Laer en Erik Desombere

Typografen, lettermakers, handletteraars, fontfanaten en letterliefhebbers opgelet: In deze APBCoffee in samenwerking met Flanders DC duiken we de diepte in met drie letterexperten van formaat! Laat je inspirereren, ontmoet toffe collega’s en blijf daarna nog even hangen om te co-worken  

De Winkelhaak
2060 Antwerpen

10:00 - 12:00

Programma

09:45 Registratie 
10:00 Start Sessie

Sprekers:  

  • Jo De Baerdemaeker, type designer & font engineer: Soft Launch van zijn Studio Type – Font Foundry: het eerste Belgische online type foundry met originele fonts van Belgische makelij, custom letterprojecten, onderzoeken en activiteiten.  

  • Kaat Van Laer, Hand Letteraar: Met 't Schoonschrift creëert Kaat de mooiste handgeschilderde letters, beschildert ze o.a. muren en ramen en ontwerpt ze gelegenheidsdrukwerk.

  • Erik Desombere, (Typo)grafisch Vormgever: Erik won dit jaar een Henry Van de Velde Award met zijn indrukwekkende project Letters Op Maat. Tijdens de Coffee geeft hij ons een kijkje achter de schermen. 

11:00 Netwerk & Koffie 

APBCo-work & Sneak preview Studio Type – Font Foundry

Blijf na de coffee nog hangen om te co-worken! We voorzien gratis werkplekken, voldoende koffie en tof gezelschap! Dit is ook hét moment om als allereerste toegang te krijgen tot het Studio Type – Font Foundry en Jo te bestoken met al je vragen! 

APBCo-work - elke 1e donderdag van de maand!

Deze APBCoffee vindt plaats tijdens onze maandelijkse APBCo-work. Zin om een dagje met collega's te werken, nieuwe mensen te ontmoeten, en te kletsen rond het koffiemachien? Dat kan dus na de coffee! Onze experts zijn ook aanwezig om advies te geven, bijvoorbeeld over je portfolio, business model, financieel plan, of verkoopstrategie. Bij je inschrijving ontvang je een link naar de boekingskalender.

Meer info over de Co-work vind je hier.

Schrijf je snel in!

Ik schrijf me in voor:
Ik kom enkel naar de APBCoffee.
Ik kom alleen co-worken.
Ik kom naar de APBCoffee maar blijf ook graag Co-worken!
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd en bevat aankondigingen voor events en interessante artikels en interviews over de creatieve sector.
Contactgegevens
We delen je gegevens enkel met degenen die ook 'Ja' hebben geantwoord op deze vraag.
Foto's

De Winkelhaak
2060 Antwerpen

10:00 - 12:00