Sprekersacademie

De Sprekersacademie leert jou net zo goed presenteren als ondernemen

Ken je dat gevoel? Naar tientallen TED-talks en andere inspirerende speeches kijken, maar bij je eigen presentatie volledig de draad kwijt geraken? Of erger, de interesse van jouw publiek zien wegslinken omdat je veel te snel praat of je punt niet weet te maken.

We weten hoe het voelt en willen jou daar bij helpen.

De Sprekersacademie is een traject waarbij we innovatie ondernemers helpen met het maken van een keynote, presentatie of pitch over hun ondernemerschap  die sterk, to-the-point, geloofwaardig en vooral inspirerend is.

We streven dus naar een diverse groep van zowel designers als ondernemers uit andere sectoren!

En deze hulp komt van niet de minsten. De Sprekersacademie wordt immers verzorgd door Peter Perceval (tekst & humor), An Nelissen (speltechnieken) en Marit Stocker (stemcoach) van Inspiring Speech. Grote kleppers met jaren ervaring onder de riem in de presentatie, theater en cabaretierwereld.

Waarom doen jullie dit?

Heel wat ondernemers zijn ongeëvenaarde meesters in hun stiel, maar hebben vaak moeite met het verwoorden van hun passie en motivatie. Met de Sprekersacademie zien wij een kans om niet enkel ondernemers te helpen, maar ook de sector waarin ze werken..

Er is namelijk dringend nood aan sprekers die de sector op een bevlogen en begrijpelijke manier kunnen vertegenwoordigen op het Creativity World Forum, TEDx, de beurs van Milaan, handelsmissies, presentaties, maar ook op lokale events zoals die van Voka, Essencia,...

Hoe zit het praktisch?

De Sprekersacademie bestaat uit zes livesessies en vijf webinars verspreid over een periode van een twaalftal weken: Elke sessie wordt afwisselend verzorgd door Peter, An en Marit.

Hoeveel gaat mij dit kosten?

Zes live sessies en vijf webinars : €1.300 + btw 21%

Inspiring Speech factureert rechtstreeks aan de deelnemer.  Het deelnemersgeld wordt dus voor 60% door de ondernemer gefinancierd en 40% door de KMO portefeuille.

Als de deelnemer de cursus succesvol beëindigt via het deelnemen aan de publiekspresentatie waarmee de opleiding wordt afgerond, mag hij voor deze presentatie een forfaitair bedrag factureren aan ANTWERP. POWERED BY CREATIVES van €325 + btw 21%.

De feitelijke kost voor de deelnemer komt daarmee op €455, btw exclusief. 

SCHRIJF JE IN VOOR DE VOLGENDE SESSIES IN MECHELEN EN TURNHOUT

Heb je ook interesse om je sprekerstalent aan te scherpen? In het najaar starten we met nieuwe opleidingen van de Sprekersacademie.  In dit traject helpen we inspirerende ondernemers met het maken van een keynote, presentatie of pitch over hun ondernemerschap  die sterk, to-the-point, geloofwaardig en vooral inspirerend is. 

We streven dus naar een diverse groep van zowel designers als ondernemers uit andere sectoren!

En deze hulp komt van niet de minsten. De Sprekersacademie wordt immers verzorgd door Peter Perceval (tekst & humor), An Nelissen (speltechnieken) van Inspiring Speech. Grote kleppers met jaren ervaring onder de riem in de presentatie, theater en cabaretierwereld.

SPREKERSACADEMIE Mechelen:  sessies op 17/10; 24/10; 7/11; 21/11; 5/12; 12/12; Inspiration Talks op 19/12/2017

SPREKERSACADEMIE Turnhout:  sessies op 30/1; 13/2; 27/2; 13/3; 20/3; 27/3; Inspiration Talks op 29/03/2018